uppkopplad Låt oss skapa primitiva varelser... pdf epub

uppkopplad Låt oss skapa primitiva varelser... pdf epub

Låt oss skapa primitiva varelser...

  • Siffra: 297715961737283
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.1/5 (Votes: 4272)
  • Paperback : 151 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Sällsamma upplevelser fastnar och gnager i det inre.
" Du är inte färdig med jorden än". Kan man möta en neandertalare år 2000 på en vanlig skogsstig?
Hur ser verkligheten ut egentligen? Är den tre/fyrdimensionella världen en hägring? Vad gör jag här? Var är jag? Vad är ett jag? Varför är människan sådan hon är? Hur hör allting ihop? Det är frågor som författaren tampas med - liksom så många andra levande, tänkande människor och varelser.
Så här tänker jag just nu men med nya kunskaper och
erfarenheter ändras min tankevärld och världsbild.

Relaterade böcker